Hoppa till innehållet

Vill du köpa laddbox?

Vi hjälper dig med din laddbox, installerat och klart.

Laddboxen är anpassad för både elbilar och hybrider, laddar snabbare och säkrare än med ett vanligt eluttag, kommunicerar över wifi och går att styra via en app samt är förberedd för lastbalansering (kan beställas som tillval). I vårt paketerbjudande ingår laddbox och standardinstallation. Laddboxen kan installeras både inne i garage och utomhus.

Paketet innehåller:

  • Laddning för 1-3-fas
  • DC övervakning
  • Justerbar effekt
  • Typ 2 sladd eller uttag
  • 2 års garanti
  • Jordfelsbrytare, Typ A för AC övervakning

I paketet ingår även installation av laddbox av behörig elektriker, 5 meter installationskabel, 1 st jordfelsbrytare Typ A, arbets- och resekostnad (inom 2 mils radie från Piteenergis huvudkontor), inkoppling i båda ändar. Priset förutsätter att det finns ledig 3-fas grupp i befintlig elcentral, att utrymmet där kabel ska dras är fritt. Tillkommande kostnader för installationsmaterial, tid och reseavstånd utöver standardinstallationen debiteras enligt gällande prislista. Övriga kostnader enligt offert. Kunden ansvarar själv för eventuell uppkoppling av laddboxen till trådlöst nätverk (instruktioner för detta ingår).

Intresseanmälan laddbox

Prisexempel Halo Wallbox 11kW, 17 000 kr inklusive moms och före skatteavdraget för grön teknik.
Vi kan även erbjuda andra modeller/märken av laddboxar, samt lastbalansering kontakta oss för mer information.

Skattereduktion för grön teknik direkt på din faktura
Nu blir det enklare för dig som är konsument och vill investera i en solcellsanläggning till din villa eller en laddbox till elbilen. Du slipper att själv ansöka om bidrag och istället sker skatteavdraget direkt på din faktura. Läs mer om skattereduktion för grön teknik här.

Bostadsrättsföreningar och företag har idag möjlighet att söka stöd genom klimatklivet för att installera laddplatser för elfordon.

Varför Laddbox: https://www.elsakerhetsverket.se/globalassets/publikationer/broschyrer/ladda-elbilen.pdf

 

Senast uppdaterad: 13 augusti, 2021
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig