Hoppa till innehållet

Vill du köpa laddbox?

Vi hjälper dig med din laddbox, installerat och klart.

Laddboxen är anpassad för både elbilar och hybrider, laddar snabbare och säkrare än med ett vanligt eluttag, kommunicerar över wifi och går att styra via en app samt är förberedd för lastbalansering (kan beställas som tillval). I vårt paketerbjudande ingår laddbox och standardinstallation. Laddboxen kan installeras både inne i garage och utomhus.

Paketet innehåller:

  • Laddning för 1-3-fas
  • DC övervakning
  • Justerbar effekt
  • Typ 2 sladd eller uttag
  • 3 års garanti
  • Jordfelsbrytare, Typ A för AC övervakning

I paketet ingår även installation av laddbox av behörig elektriker, 5 meter installationskabel, 1 st jordfelsbrytare Typ A, arbetskostnad och inkoppling i båda ändar. Priset förutsätter att det finns ledig 16A 3-fasgrupp i befintlig elcentral, att utrymmet där kabel ska dras är fritt. Tillkommande kostnader för installationsmaterial, tid och reseavstånd utöver standardinstallationen debiteras enligt gällande prislista. Övriga kostnader enligt offert. Kunden ansvarar själv för eventuell uppkoppling av laddboxen till trådlöst nätverk (instruktioner för detta ingår).

Prisexempel Halo Wallbox 11kW, från 8750 kr inklusive moms (efter 50% skatteavdrag för grön teknik). Utöver kostnader för montage och material tillkommer resekostnad om 250kr inom Piteå Kommun, denna kostnad är ej berättigad för skattereduktion.

Teknisk data Halo Wallbox, 11 kW

Vi kan även erbjuda dynamisk lastbalansering och andra produkter från Charge Amps. Kontakta oss för mer information.

Skattereduktion för grön teknik direkt på din faktura
Nu blir det enklare för dig som är konsument och vill investera i en solcellsanläggning till din villa eller en laddbox till elbilen. Du slipper att själv ansöka om bidrag och istället sker skatteavdraget direkt på din faktura. Läs mer om skattereduktion för grön teknik här.

Varför Laddbox: https://www.elsakerhetsverket.se/globalassets/publikationer/broschyrer/ladda-elbilen.pdf

 

Intresseanmälan elbilsladdning

Jag är intresserad av en framtidssäkrad laddlösning och vill veta mer. Jag godkänner att PiteEnergi kontaktar mig med hjälp av de uppgifter jag fyller i nedan.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig