Vill du köpa laddbox?

Vi hjälper dig med din laddbox, installerat och klart.

Laddboxen är anpassad för både elbilar och hybrider, laddar snabbare än ett vanligt eluttag, kommunicerar över wifi och går att styra via en app. I vårt paketerbjudande ingår laddboxen och standardinstallation. Laddboxen kan installeras både inne i garage och utomhus och innehåller:

I paketet ingår även installation av laddboxen med behörig elektriker. 5 meter installationskabel, 1 st personskyddsautomat (endast Garo) (kombinerad automatsäkring och jordfelsbrytare) arbets- och resekostnad (inom Piteå kommun), inkoppling i båda ändar. Priset förutsätter att det finns utrymme för tillkommande belastning (1 st 3 fas säkringsgrupp) i befintlig elanläggning, att utrymmet där kabel ska dras är fritt, att ledig eller plats för ny gruppsäkring finns i elcentral. Tillkommande kostnader för installationsmaterial utöver standardinstallationen debiteras enligt gällande prislista. Övrigt enligt offert. Kunden ansvarar själv för eventuell uppkoppling av laddboxen till trådlöst nätverk, instruktioner för detta finns med i laddboxen.

 

Pris 17 000 kr inkl. moms.

Ovanstående pris gäller om du har en godkänd jordfelsbrytare 30 mA i den aktuella centralen, i annat fall tillkommer kostnad för installation av detta.

Privatpersoner har möjlighet att söka Ladda-hemma stöd, läs mer om hur du ansöker på naturvårdsverkets sida

Vi kan även erbjuda andra modeller/märken av laddboxar, kontakta oss för mer information.

 

Senast uppdaterad: 27 augusti, 2019
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din mejladress på länken nedan.
Anmäl dig