VärmeTrygg

Lars, funktionsansvarig & Vitsandsbo

Även om fjärrvärme har en lättskött teknik behöver din fjärrvärmecentral ses över regelbundet för att den ska fungera så effektivt och stabilt som möjligt i många år. Med VärmeTrygg utför vi servicekontroller efter att den 5-åriga garantin har gått ut.

När du teckar vårt serviceavtal VärmeTrygg gör du en prisvärd och långsiktig investering i din fjärrvärmeanläggning. Du får ett skriftligt serviceprotokoll som beskriver fjärrvärmecentralens skick och eventuella underhållsåtgärder som behöver göras för att den ska fungera så effektivt och stabilt som möjligt. Du får också förtur i det fall du skulle få något akut problem med din fjärrvärmeanläggning.

I VärmeTrygg ingår:
• Servicebesök av tekniker vart fjärde år
• Gratis teknikertid vid eventuella fel, under ordinarie arbetstid (07.15-16.00)
• Rådgivning på plats, för framtida underhåll
• Statistik över din fjärrvärmeanvändning de senaste tre åren

Avtalet gäller 12 månader från ingånget avtalsdatum och förnyas därefter automatiskt för varje ny 12-månadersperiod. Önskar du säga upp avtalet, kontakta oss senast 14 dagar innan ny avtalsperiod.

Produktblad VärmeTrygg

VärmeTrygg Serviceavtal

VärmeTrygg Konsument Uppladdat: 2018-11-12 | pdf 866 Kb Ladda ner

Avtal VärmeTrygg Serviceavtal

VärmeTrygg Avtal Konsument Uppladdat: 2018-11-12 | pdf 248 Kb Ladda ner
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla alla vardagar kl 7.00-17.00

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor