Hoppa till innehållet

Vill du bli en

smartare energianvändare?

Då ska du skaffa vår app! Där kan du se analyser, prognoser, dina fakturor och även ladda elbilen eller styra ditt smarta hem. Finns att ladda ner gratis i App Store och på Google Play.

Med vår app blir det enklare att göra smarta val

Med appen får du enkelt koll på din energianvändning, dina kostnader och din miljöpåverkan. För oss är hållbarhet en självklarhet och nu vill vi göra det enklare för dig.

Förstå, styr och kontrollera
Vår app gör det möjligt att förstå, kontrollera och styra din energianvändning, så att det gynnar både din plånbok och miljön.

Enkelt att bli smart
Även om vi alltid levererar 100% förnybar el och hållbar fjärrvärme, så finns det en miljöpåverkan från din energianvändning. Detta kan du se (och följa timme för timme om du väljer rörligt timavtal) i vår app. Du kan också optimera din energianvändning genom att styra användningen till de timmar på dygnet när förutsättningarna är som bäst. På så sätt blir din miljöpåverkan mindre och kostnaderna lägre.

Prognoser och tips
Du kan när du vill se utförliga prognoser för både kostnader och miljöpåverkan i appen, en fantastisk funktion när du vill spara både på pengar och vår miljö. I appen får du också konkreta tips på vad du kan göra för att optimera din energianvändning.

Exempel på funktioner i appen:

  • Följ din energianvändning & få utförliga prognoser
  • Jämför din energianvändning med liknande hushåll
  • Aktuell driftinformation
  • Styr din elbilsladdning
  • Se din klimatpåverkan och skapa energismarta vanor
  • Få notifikationer vid ny, förfallen & betald faktura
  • Chatta med oss live
  • Familjedelning
  • Se aktuellt elmarknadsläge

Vanliga frågor och svar om vår app

 

Länk till App Store      Länk till Google Play

Få koll på din energianvändning

Vår app ger dig möjlighet att använda energi smartare. Du kan få koll på din användning av el och fjärrvärme samt ta del av klimatsmarta tips i din vardag. Målet är att du som kund ska kunna förstå, kontrollera och styra sin energianvändning. Enkel och säker inloggning med hjälp av mobilt Bank-id.

Analyser och prognoser

Bli en smart energianvändare och följ din användning i detalj per dag och timme. Se utförliga prognoser inför kommande tidsperiod och jämför din energianvändning med föregående år och månad eller med liknande hushåll.

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-17.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig