Hoppa till innehållet

Flexavtal

Rolig bild med röd bakgrund och en rödhårig skäggig man med både hängslen och livrem med texten Maxa tryggheten inför vintern.

Maxa tryggheten inför vintern. Med Flexavtalet får du både hängslen och livrem - fast elpris under vintern och rörligt elpris under sommaren.

Under den kallare perioden på året (1 oktober – 31 mars) har du ett fast pris, när kostnaderna för din elanvändning normalt är som högst. Under resterande del av året är priset rörligt* och följer prisutvecklingen på den nordiska elbörsen. Flexavtal passar dig som vill ha trygghet och ändå nyttja marknadens rörlighet.

Flexavtal har en bindningstid på 12 månader och går att teckna från april till september. Vi kontaktar dig alltid i god tid innan ditt avtal löper ut.

* Du väljer om du vill ha Rörligt Månadsavtal eller Rörligt Timavtal under perioden med rörligt elpris. Med Rörligt Timavtal varierar elpriset timme för timme, vilket kan medföra både lägre och högre kostnader beroende på när på dygnet du använder din el.

"Hos oss får du alltid 100% förnybar el oavsett vilket avtal du väljer. Allt för ett hållbart samhälle."
100% förnybar energi

Vilket elavtal passar dig?

Hitta rätt elavtal i vår elavtalsguide.
kWh/år|11000
Laddar resultat...

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-17.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer