Hoppa till innehållet
Publicerad: 9 juni, 2022

Har du en fråga? Ställ den i vårt nya kundforum!

Vi har öppnat ett nytt sökbart kundforum där våra kunder själva kan hitta svar på vanliga frågor, ställa sin egna fråga eller hjälpa oss med förslag och idéer. Syftet är att kunderna ska få svar på sina frågor på ett enkelt och smidigt sätt.

Varje dag svarar vi på en mängd olika frågor från våra kunder. Många gånger är det samma återkommande frågor vi svarar på. Därför har vi nu samlat ihop de vanligaste frågorna och svaren i vårt kundforum.

Kundforumet är tillgängligt dygnet runt och det fylls hela tiden på med nya frågor och svar för att ständigt vara aktuellt. Det är enkelt att söka och du får förslag på frågor och svar som redan publicerats. Kunderna kan också ställa egna frågor i kundforumet som vi svarar på löpande, under kontorstid.

Förhoppningen är att det nya forumet både ska fungera som ett bra komplement till befintliga kundingångar och som ett steg på vägen mot ett ännu bättre kundbemötande.

Till PiteEnergis kundforum.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer