Hoppa till innehållet
Publicerad: 15 juni, 2022

Barnkalaset är tillbaka

Camilla Söderqvist, aktivitetsansvarig för Barnkalaset.

På lördag den 18 juni bjuder PiteEnergi piteborna på Barnkalas för hela familjen i Södra hamn. Det blir ponnyridning, hoppborgar, tipsrunda och en massa annat skoj. Räddningstjänsten kommer med en brandbil, Pireva med en sopbil och Sjöräddningen lägger an vid kajen med sin räddningsbåt.

Barnkalaset är ett populärt inslag i Piteå som lockat massor av barn och familjer under åren. Nu är det dags igen för ett efterlängtat Barnkalas, efter att pandemin gjort så att vi varit tvungna att ställa in de senaste två åren.

– Barnkalaset är en viktig aktivitet för oss och något som våra medarbetare tycker är fantastiskt roligt att arrangera. Engagemanget har varit stort och många föreningar som vi samarbetare med vill vara med och hitta på roligheter. Vi tycker det är ett väldigt bra sätt att visa upp våra värderingar och barnen i Piteå är något vi bryr oss väldigt mycket om säger Anders Ådemo, Marknadschef på PiteEnergi

Barnkalaset arrangerades för första gången 2006, det var året då PiteEnergi firade 100-årsjubileum, och sedan dess har vi fortsatt att ordna med Barnkalas och roligheter för våra yngsta pitebor tillsammans med föreningslivet och lokala aktörer. 

– Vi vill göra en rolig och energirik dag för barnen och hittills är känslan att vi har lyckats väldigt bra. Nu håller vi tummarna för att vädret är med oss så att vi äntligen kan köra igen säger Camilla Söderqvist, aktivitetsansvarig för Barnkalaset på PiteEnergi. 

Vid regn ställs Barnkalaset in och då finns information om det på hemsidan.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer