Hoppa till innehållet
Publicerad: 20 april, 2023

Kunderna ger vår app höga betyg

Nyligen genomförde vi en kundundersökning där kunderna fick tycka till och berätta vilka funktioner i appen de gillar bäst samt komma med idéer på funktioner för framtiden. Till exempel så upplever mer än 83% av kunderna att de fått bättre koll på sin energianvändning genom att använda appen.

Vår app har under de första två åren fått ett varmt mottagande av våra kunder och vårt mål är att hela tiden fortsätta utveckla appen. Nästan 2000 kunder deltog i kundundersökningen och responsen från användarna har överlag varit väldigt positiv.

Statistik över kundernas app-användning visar också på en stor ökning sedan lanseringen, vilket säger att våra kunder är intresserade och vill ha koll på sin energianvändning och sina kostnader. Dessutom visar kundundersökningen att man vill kunna styra fler saker i hemmet och få information ännu snabbare och tydligare.

Utvecklingen av tjänster i appen kommer att fortsätta och vår målsättning är att fortsätta göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Några exempel ur kundundersökningen nedan:

  • 98% ser sig använda appen minst en gång i månaden. Varav 79% minst en gång i veckan. Varav 36% ser sig använda appen dagligen
  • 83% upplever en bättre förståelse för sin elanvändning och kostnad efter att de börjat använda appen
  • 75% av de som svarade på kundundersökningen kan tänka sig att rekommendera appen till vänner och kollegor
  • 75% anser att appen är enkel att använda

Länk till App Store      Länk till Google Play

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer