Hoppa till innehållet
Publicerad: 27 mars, 2018

Rörligt Avtal

Med ett rörligt elavtal får du ett avtal som följer prisutvecklingen på den nordiska elbörsen. Det innebär att elpriset kommer att variera.

Ett rörligt elavtal passar dig som tycker att det är okej att elpriset varierar. Tittar man på historik, så har det över tid varit billigare än fast elavtal. Dessutom får du friheten att när som helst kunna byta till ett av våra fastprisavtal. Din faktura visar elpriset inklusive ett påslag på 3,9 öre/kWh exkl. moms, för den månad som har passerat.

Timavtal
Med vårt Timavtal får du din elanvändning prissatt timme för timme, vilket ger dig möjlighet att anpassa din elanvändning till perioder när elpriset är lägre och du kan enklast följa elpriset för dygnets alla timmar direkt i vår app där du även kan följa din elanvändning. Priserna hittar du också på Nordpoolgroup.com/tim. Morgondagens elpriser för varje timme presenteras där, omkring klockan 13.00 varje dag.

Vid nyteckning av rörligt avtal så är det alltid Timavtal, vilket kräver att du har en timavläst elmätare. Önskar du Timavtal kan du kontakta oss på telefon 0911-648 00 så gör vi en beställning till din nätägare (kan ta upp till 3 månader efter beställning).

Månadsavtal (ej nyteckning)
Du som sedan tidigare har vårt Månadsavtal får istället ett pris som baseras på ett snitt av alla våra kunders elanvändning, även kallat schablonpris. Vill du följa priset själv kan du läsa mer på Nordpoolgroup.com/månad.

Våra rörliga elavtal gäller tillsvidare. Vill du säga upp avtalet med oss gäller en månads uppsägningstid.

"Hos oss får du alltid 100% förnybar el oavsett vilket avtal du väljer. Allt för ett hållbart samhälle."
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor