Hoppa till innehållet
Publicerad: 11 december, 2019

Ljusgåvan 2019 ger vi till VildaKidz

VildaKidz grundare Stefan och Anna Karlsson tillsammans med Sara Lundberg från vår HR-avdelning.

Med Ljusgåvan vill vi uppmärksamma lokaltänksamma eldsjälar, föreningar, initiativ och projekt som gör gott för Piteborna. I år går vår ljusgåva till VildaKidz.

VildaKidz är en ideell förening som driver aktiviteter där utsatta barn prioriteras. I somras anordnade de godisregn i samband med Piteå Dansar och Ler och barn som annars inte har råd eller möjlighet fick gratis karusellbiljetter. Nu i december bjöds 100 barn och deras familjer på årligt tomtebad på Pite Havsbad.

VildaKidz hjälpte under 2018 ca. 20 000 barn i vårt län och i år förväntar de sig att siffran uppgår mot 30 000 barn. Många av dessa är utsatta barn; ekonomiskt,  socialt eller både och. VildaKidz mål är enkelt: Alla är välkomna! VildaKidz vill framför allt skapa en meningsfull fritid där utsatta barn och unga prioriteras utan att känna sig utpekade eller uteslutna utan med naturlig integration och inkludering.

"Vi vill rikta ett stort tack till PiteEnergi och all deras personal. Gåvan ger oss möjlighet att hjälpa ännu fler barn och familjer, så att de kan få en fin jul med både julmat och julklappar"

Föreningen är nominerad och framröstad av våra medarbetare.
Tillsammans gör vi skillnad!

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig