Hoppa till innehållet
Publicerad: 21 mars, 2018

Producera egen el med solceller

Omvandla solljus till förnybar el med solceller på taket och bli din egen solelsproducent. Vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just dina förutsättningar.

Solens energi ger egen klimatsmart el, en lägre elkostnad och du bidrar samtidigt till en hållbar framtid. En solcellsanläggning är i stort sett självgående, helt underhållsfri och kräver minimalt med skötsel.

Om ditt tak är vänt mot söder har du goda förutsättningar men du kan montera solpaneler på din villa oavsett hur ditt tak ser ut. Taklutningen kan göra en viss skillnad på hur stor effekt du kan få ut, 45 grader är optimalt för bästa effekt.  Innan du installerar solceller bör du kontrollera om det krävs bygglov för din fastighet.

Intresseanmälan solceller

Prisexempel för solceller till villa och fritidshus

Nedan ser du exempel som ger dig en uppfattning om vad det kan kosta att installera våra solceller. Vi hjälper gärna till att ta fram ett erbjudande som är baserat på just dina förutsättningar.

Solceller på tak

Solceller till takyta 45 kvm

16 solpaneler, total effekt 5,2 kWp vilket ger cirka 4 700 kWh per år.

Prisexempel med installation
124 000 kr inkl. moms

Möjlighet till skattereduktion för grön teknik ej medräknad
(innebär ett kostnadsavdrag på 20%)

Solceller på tak

Solceller till takyta 70 kvm

26 solpaneler, total effekt 8,5 kWp vilket ger cirka 7 700 kWh per år.

Prisexempel med installation
155 900 kr inkl. moms

Möjlighet till skattereduktion för grön teknik ej medräknad
(innebär ett kostnadsavdrag på 20%)

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka din kostnad.
Läs mer