Hoppa till innehållet

Producera egen el med solceller

Omvandla solljus till förnybar el med solceller på taket och bli din egen solelsproducent. Vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just dina förutsättningar.

Solens energi ger egen klimatsmart el, en lägre elkostnad och du bidrar samtidigt till en hållbar framtid. En solcellsanläggning är i stort sett självgående, helt underhållsfri och kräver minimalt med skötsel.

Om ditt tak är vänt mot söder har du goda förutsättningar men du kan montera solpaneler på din villa oavsett hur ditt tak ser ut. Taklutningen kan göra en viss skillnad på hur stor effekt du kan få ut, 45 grader är optimalt för bästa effekt.  Innan du installerar solceller bör du kontrollera om det krävs bygglov för din fastighet.

Eftersom varje fastighet är unik finns inga generella kalkyler. Vi guidar dig till bästa lösningen för dig och ditt hus och hjälper dig hela vägen genom affären.

Senast uppdaterad: 1 februari, 2021
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Ladda ner vår nya app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka din kostnad.
Läs mer