Producera egen el med solceller

Omvandla solljus till förnybar el med solceller på taket och bli din egen solelsproducent. Vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just dina förutsättningar.

Solens energi ger egen klimatsmart el, en lägre elkostnad och du bidrar samtidigt till en hållbar framtid. En solcellsanläggning är i stort sett självgående, helt underhållsfri och kräver minimalt med skötsel.

Om ditt tak är vänt mot söder har du goda förutsättningar men du kan montera solpaneler på din villa oavsett hur ditt tak ser ut. Taklutningen kan göra en viss skillnad på hur stor effekt du kan få ut, 45 grader är optimalt för bästa effekt.  Innan du installerar solceller bör du kontrollera om det krävs bygglov för din fastighet.

PiteEnergi samarbetar med Kraftpojkarna, en av de största grossisterna inom solenergi som levererar solceller av hög kvalitet från välkända tillverkare med riktigt generösa garantier. De i sin tur anlitar lokala montörer. Det är viktigt att du som kund väljer en trygg leverantör vid installationen.

Eftersom varje fastighet är unik finns inga generella kalkyler. Men vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just dina förutsättningar.

Senast uppdaterad: 14 januari, 2019
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din mejladress på länken nedan.
Anmäl dig