Hoppa till innehållet

Behöver du byta ut din fjärrvärmecentral?

Har du en gammal fjärrvärmecentral hemma? Då kan det vara dags att byta till en ny smart central, som kan kopplas upp och styras direkt i din mobil.

Vi vill göra det ännu enklare för dig som fjärrvärmekund att kunna styra, planera och påverka din energianvändning och även om vi inte har allt på plats riktigt än är vårt råd att investera framtidssäkert.

När du investerar i vår nya fjärrvärmecentral kan du vara trygg i att du får en effektivare uppvärmning av ditt hem, utan att det är på bekostnad av minskad komfort. Installationen gör vi med egen personal, vi lämnar alltid fem års garanti och alltid till fast pris.

I priset ingår en ny fjärrvärmecentral för villa samt leverans, installation och driftsättning av den. Du får en komplett lösning och vi tar hand om hela bytet.

Pris 2024:
Före ROT          50 500 kr inklusive moms
Efter ROT         45 110 kr inklusive moms

Läs mer om den nya tjänsten Smart Fjärrvärme här

Behöver du låna pengar till en klimatsmart energilösning?
Vi kan i samarbete med Sparbanken Nord erbjuda Energilån – ett förmånligt lån som ger dig möjlighet att investera i hållbara energilösningar.

Beställning - Byte av fjärrvärmecentral

När du investerar i vår nya fjärrvärmecentral kan du vara trygg i att du får en effektiv uppvärmning av ditt hem. Installationen gör vi med egen personal och vi lämnar alltid fem års garanti. Efter genomförd beställning så kommer vi att kontakta dig. Samtliga priser anges inklusive moms.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig