Hoppa till innehållet
Publicerad: 8 november, 2021

Lyckad miljörevision

Miljörevision 2021
Daniel Eriksson, PiteEnergi tillsammans med Ariana Tanha och Kjell-Ove Söderström från DNV.

För oss är långsiktig hållbarhet viktigt. Det är en fråga om att ta ansvar eftersom vi är medvetna om att vi dagligen påverkar människor och miljö på olika sätt.

Vi är certifierade inom miljö enligt ISO 14001 och vi jobbar ständigt med förbättringar. Förra veckan hade vi miljörevision med fokus på fastighetsförvaltning och avfallshantering. Tillsammans med DNV som utförde revisionen har vi identifierat några förbättringsförslag som kan göra oss ännu bättre.

– Det känns fantastiskt skönt att gå igenom revisionen med bara några mindre observationer som vi har möjlighet att förbättra. Det är ett kvitto på att vi arbetar långsiktigt, strukturerat och på rätt sätt med miljöfrågorna i hela företaget, säger Daniel Eriksson ansvarig för miljö på PiteEnergi.

FAKTA:
ISO 14001 är en internationell standard för miljöstyrning som har tagits fram gemensamt av näringsliv, myndigheter och miljöorganisationer genom Internationella standardiseringsorganisationen ISO. Ett företag som certifieras enligt ISO 14001 måste sköta sina miljöfrågor på ett ambitiöst och medvetet sätt.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig