Hoppa till innehållet
Publicerad: 6 november, 2023

Höstlovsveckan – en succé!

Vecka 44 arrangerade vi en "Höstlovsvecka" med prova-på-dagar för alla lediga skolungdomar, tillsammans med arrangerande föreningarna Piteå Travskola, Piteå Racketklubb, STOFF kulturförening, Friluftsfrämjandet Pite Älvdal, Öjeby IF och Piteå Sportdykarklubb. Veckan är en del av vårt koncept Aktiv fritid som lyfter betydelsen av rörelse, gemenskap och hållbarhet. Samtliga aktiviteter under veckan var kostnadsfria.


Veckan bjöd på en rad aktiviteter så som ponnytrav, Escape Room, racketsporter, klättring, handboll och fridykning. Tillsammans med deltagande föreningar kan vi konstatera att det hela blev en succé med många besökare och mycket aktivitet.

– Vi var med på höstlovsveckan även ifjol men i år hade vi klart fler besökare, så det var riktigt roligt. Det var full fart på alla våra banor och vi hoppas så klart att många av besökarna kommer och testar fler gånger, säger Magnus Öhrvall, klubbchef på Piteå Racketklubb.

PiteEnergi vill tillsammans med föreningar och samarbetspartners skapa ett höstlov där våra skolungdomar kan ta del av olika aktiviteter fyllda av gemenskap och glädje.

– Till oss fick man komma och prova på handboll. Vi hade två tillfällen vid två olika dagar under veckan och totalt över 40 barn som deltog, vilket vi tycker var riktigt bra. Extra kul är det att några av besökarna under höstlovsveckan redan hunnit komma på sin första träning i vår ordinarie verksamhet, vilket ju känns fantastiskt roligt, säger Sara Gredelj, ledare Öjeby IF handboll.

Utöver nämnda aktiviteter var vi även med och stöttade Storfors AIK som arrangerade fotbollsskola i Bergsviken. Tack till samtliga föreningar för ett fantastiskt bra genomförande och tack även till alla besökare för att ni gjorde veckan till en succé!

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig