Temakväll om solel och laddplatser

Den 27 november kl 18.30 välkomnar vi bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare till en temakväll om solel och laddplatser i Piteå Stadshus.

Piteå är en gynnsam plats för att producera hållbar energi från solen och att installera egna solpaneler och producera egen el med hjälp av solens energi är både miljövänligt och långsiktigt lönsamt. Vi reder ut begreppen och ger dig svaren på dina frågor.

Allt fler intresserar sig för och köper elbilar och behovet av laddutrustning ökar – inom kort kan vi ha medlemmar eller hyresgäster som behöver ladda sin elbil. Vi reder ut hur elbilar fungerar i praktiken och hur du praktiskt löser det med laddplatser vid din fastighet.

Temakvällen är kostnadsfri och vi bjuder på fika. Anmälan via denna länk: https://simplesignup.se/private_event/141404/fd1b85e3ce

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor