Årets tomteverkstad blev succé

Många kom för att få sin adventsljusstake lagad
Niclas Westermark och Erik Ögren var några av våra elektriker som lagade ljusstakar.

Dagarna innan första advent är det dags för många att ta fram adventsljusstaken, och har man otur så kanske den inte fungerar, men nu lyser pitebornas adventsljusstakar igen med hjälp av våra duktiga tomtenissar.

Igår hade vi vår årliga tomteverkstad här på PiteEnergi, när några av våra elektriker hjälper piteborna att laga deras trasiga adventsljusstakar. Det blev en trivsam kväll med äkta julstämning, glögg, trevliga samtal och adventsfika.

För oss är hållbarhet viktigt i allt vi gör. Genom att reparera och återanvända produkter som t.e.x. adventsljusstakar bidrar vi alla till en bättre miljö.

"Att arrangemanget är populärt är det ingen tvekan om, vi hade besökare här som köade redan innan vi öppnade och uppskattningsvis så lagade vi mellan 70-100 adventsljusstakar under kvällen, säger Erica Rehnström, en av elektrikerna på PiteEnergi"
Senast uppdaterad: 30 november, 2018
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla alla vardagar kl 7.00-17.00

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor