Hoppa till innehållet
Publicerad: 15 mars, 2024

PiteEnergi blir partner i Power Circle

Jörgen Andersson Strand VD
Jörgen Andersson Strand VD

Power Circle är en intresseorganisation inom elektrifieringens framtidsfrågor där fokus är att ta fram och sprida kunskap inom den gröna omställningen. Med partnerskapet vill PiteEnergi utveckla sitt nätverk och öka kunskapen inom ny teknik för att skapa framtidens elsystem och på så sätt bidra till klimatmålen.

Omställningen i samhället är i full gång, allt fler investerar i solceller, utvecklingen av batterier för att lagra sin el går allt snabbare och antalet elbilar blir fler. Parallellt byggs nya hållbara industrier upp där förnybar el och vätgas är viktiga delar för att undvika fossila bränslen. Drivkrafterna är hållbarhet och ansvaret att nå våra klimatmål. Utmaningarna handlar om att hur lösningarna för framtidens elsystem skapas och implementeras.

– Att samarbeta med organisationer som Power Circle är avgörande för att driva på den energiomställning som behövs för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Genom vårt partnerskap kan vi dela kunskaper, erfarenheter och tillsammans arbeta med att öka utvecklingstakten av hållbara och innovativa energilösningar säger Jörgen Andersson-Strand, VD PiteEnergi.

I Power Circles partnerskap finns företag inom energi, teknik, fordonstillverkare, laddföretag, lärosäten och branschorganisationer som alla har ett intresse inom elektrifieringen.

 

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig