Hoppa till innehållet

Badtemperatur

Nu börjar vi runda av badsäsongen 2021! Med hjälp av sensorer som placerats på några av Piteås populäraste badplatser, har vi under sommaren kunnat presentera vattentemperaturer i realtid till alla badsugna.

Nu har vi börjat hämta in sensorerna för säsongen och inom kort avslutar vi uppdateringen för i år. Vi siktar på comeback under 2022 och håll utkik för att se vad våra sensorer ska presentera för spännande uppgifter i vinter!

Vattentemperatur

Gläntan

Badplatsen Gläntan ligger på Sandängesstranden, ett område som numera är ett kommunalt naturreservat. Badet är långgrunt med ca. 2 km lång sandstrand och sandbotten.

Vattentemperatur

Stenskär

Ön Stenskär är en riktig sommaridyll som ligger ute i Piteå skärgård. Viktig sak att tänka på är att Stenskär ingår i Bondöfjärdens naturreservat, vilket gör att man bör visa särskild hänsyn mot naturen när man vistas här.

Vattentemperatur
Uppdaterad: 07:56

Norrstrand

Piteås mest centrala sandstrand. Perfekt för badsugna i alla åldrar, dag som kväll. Vid själva badet finns en badbrygga och i närområdet hittar du aktiviteter som beachvolleyboll, skatepark, minigolf, boulebana och frisbeegolf.

Vattentemperatur
Uppdaterad: 07:50

Sandöbadet

Sandöbadet ligger i Sjulnäs vid Lillpiteälvens mynning. En naturskön badplats med god tillgänglighet. Vägen går ända fram till badet, det finns handikapptoalett och en ramp till caféstugan.

Vattentemperatur
10°
Uppdaterad: 07:55

Hamnviken

Hamnviken ligger vid Älvvägen mellan Öjebyn och Böle och är synlig från vägen. Här finns en lång badbrygga som skapar en avskärmad mindre badplats, vilket gör badet lite säkrare för barnen.

Bad i sjö
Vattentemperatur
Uppdaterad: 07:50

Harrträsket

Du hittar Harrträskets badplats längst ut på Avastrandsvägen och här finns goda parkeringsmöjligheter. En naturskön badplats med sandstrand, perfekt för barnfamiljer. Här finns även brygga, grillplats och tillgång till omklädningsrum.