Hoppa till innehållet
Publicerad: 8 februari, 2024

Vi berättar om energibranschen och hur det är att jobba hos oss

Bild på ett mötesbord och människor på studiebesök

Idag har vi välkomnat en grupp människor från Ukraina, som numera bor i Piteå, till oss. De har besökt oss för att lära sig mer om energibranschen. Deras nyfikenhet och intresse för vår verksamhet samt hur man kan ta sina första steg på arbetsmarknaden i Piteå var inspirerande för oss alla.

Sara och Sofie, två av våra representanter från HR-avdelningen tog emot dem och inledde dagen med att hälsa alla välkomna. Dagen fortsatte sedan med en inblick i våra olika avdelningar Värme- och Kyla, Bredband, Ekonomi och Marknad. Genom att visa hur vi samarbetar inom varje avdelning för att möta våra kunders behov, gav vi en djupare förståelse för den komplexa och spännande energibranschen.

Dagen avslutades med en sammanfattning och avrundning tillsammans med Sara och
Sofie, där våra gäster hade möjlighet att ställa frågor och dela sina tankar och reflektioner. Vi känner en stor stolthet över att ha kunnat dela med oss av vår kunskap och erfarenhet til våra besökare från Ukraina och hoppas att dagen har varit informativ och inspirerande. Vi ser fram emot framtida möjligheter att stödja integration och att fortsätta dela med oss av vår kunskap och erfarenhet på detta sätt.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig