Hoppa till innehållet
Publicerad: 3 juli, 2023

Vi stärker teamet på Elnät med två nya medarbetare

Jesper Jonsson, Underhållsingenjör och Viktor Holmberg, Verksamhetsutvecklare.

Vi välkomnar två nya medarbetare till avdelningen Elnät, Viktor Holmberg tillträder rollen som verksamhetsutvecklare och Jesper Jonsson börjar som underhållsingenjör.

Genom att fortsätta investera i kompetent personal stärker vi vår förmåga att möta framtidens utmaningar inom eldistribution och nätverkshantering.

Viktor Holmberg har tidigare gjort sitt examensarbete här på PiteEnergi när han läste till elkraftsingenjör på HING-utbildningen vid Luleå Tekniska Universitet. I sin roll som verksamhetsutvecklare kommer han nu att spela en nyckelroll i att hjälpa oss att uppnå målen för framtiden.

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att uppnå våra gemensamma mål, säger Viktor Holmberg. – Jag är övertygad om att den här rollen ger mig möjligheten att göra verklig skillnad inom energibranschen och bidra till positiv förändring.

Som underhållsingenjör kommer Jesper Jonsson att ansvara för att övervaka och säkerställa att PiteEnergis elnät underhålls på bästa sätt. Med sin kompetens får han en central roll i att säkerställa driftsäkerheten för elnätet och att PiteEnergi fortsätter att leverera hållbara och pålitliga energitjänster till våra kunder.

Det känns kul att redan ha börjat mitt nya jobb hos PiteEnergi, säger Jesper Jonsson. Jag ser fram emot att vara med och säkerställa att vårt elnät är i toppskick för att leverera hållbar energi till våra kunder.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med både Viktor och Jesper och är övertygade om att deras kompetens och engagemang kommer att bidra till att stärka vår förmåga att leverera  och möta framtidens utmaningar inom elnätsområdet på bästa möjliga sätt.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig