Hoppa till innehållet
Publicerad: 16 februari, 2024

PiteEnergi presenterade framtidens möjligheter på rekryteringsmässan Nolia Karriär

Sara och Sofie i montern på rekryteringsmässan
Sofie och Sara på rekryteringsmässan Nolia Karriär

I veckan har utbildnings- och rekryteringsmässan Nolia karriär arrangerats i PiteEnergi arena. Sara och Sofie från vår HR-avdelning har varit på plats för att inspirera och berätta för besökarna om energibranschen. Ungdomarnas intresse har varit tydligt, och intresset för att lära sig mer om energibranschen ser lovande ut för framtida utveckling.

Energibranschen står inför ständiga utmaningar och möjligheter och att locka unga talanger till branschen är avgörande för dess fortsatta utveckling och framgång. Genom att engagera och inspirera dem på mässor som Nolia Karriär, kan vi säkerställa en framtid där branschen fortsätter att utvecklas med ny energi och innovation.

Det finns många olika vägar att gå om man vill söka sig till vår bransch, här kan man jobba som dataingenjörer, kommunikatör, elkraftsingenjör eller drifttekniker – bredden av olika tjänster och möjligheter är stor.

Med en allt ökande medvetenhet om klimatförändringar och hållbarhet hoppas vi kunna inspirera unga talanger som delar vårt engagemang för en grönare framtid. Energibranschen erbjuder unika möjligheter att göra verklig skillnad genom att utveckla och implementera hållbara energilösningar som minskar vår påverkan på miljön och främjar en mer hållbar utveckling.

Sara och Sofie ser fram emot att välkomna ännu fler unga talanger till energibranschen och tycker att det är spännande att få vara en del av resan där både individer och branschen som helhet formar framtiden tillsammans. Vi på PiteEnergi är stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare med en välkomnande och inkluderande arbetsplatskultur där vi trivs och har roligt tillsammans. Genom att värdesätta gemenskap, kreativitet och mångfald skapar vi en inspirerande miljö för både personlig och professionell utveckling.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig