Hoppa till innehållet
Publicerad: 25 mars, 2021

PiteEnergi är en av Sveriges 25 bästa arbetsplatser

Vår VD Jörgen Andersson-Strand visar stolt upp både diplom och statyett.
Logo Sveriges bästa arbetsplatser
PiteEnergi är en av Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora organisationer (50-249) medarbetare.

PiteEnergi är en av Sveriges 25 bästa arbetsplatser, enligt Great Place to Work. Som grund för rankingen ligger en medarbetarundersökning och en kulturinventering som tillsammans beskriver ”ett great place to work” från både medarbetarnas och arbetsgivarens perspektiv, det vill säga både den struktur som redan finns på arbetsplatsen och upplevelsen av den.

– Jag är så otroligt glad och stolt över att vi fått den här utmärkelsen. Vi har jobbat mycket för att utveckla en arbetsplats som man trivs på och vi har lagt stor vikt på att alla ska må bra och få möjlighet att stärkas i sin personliga utveckling, säger Jörgen Andersson-Strand, VD.

2020 blev vi för fjärde gången certifierade som ett Great Place to Work och nu är vi dessutom en av de 25 bästa arbetsplatserna (av medelstora företag), vilket för oss är ett fint kvitto på det engagemang och den kamratskap som finns hos oss. Dessa faktorer bidrar också till vår affärsmässiga framgång. Om man är stolt över företaget och trivs på sin arbetsplats är man oftast också mer motiverad att göra det lilla extra för kunder och samarbetspartners.

Vår strävan är hela tiden att PiteEnergi ska vara en arbetsplats som man trivs på. Det är otroligt viktigt att medarbetarna känner sig betydelsefulla och mår bra för att de ska stanna kvar. Samtidigt är det minst lika betydelsefullt för att lyckas rekrytera nya kompetenta medarbetare.

– Att hamna på listan över Sveriges bästa arbetsplatser är ett fint bevis på den stolthet och den gemenskap som finns hos oss, säger Linda Larsson, HR-chef på PiteEnergi.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig