Hoppa till innehållet
Publicerad: 21 februari, 2022

Magnus förstärker vår marknadsavdelning

Tre kommunikatörer
Björn Lavander, Magnus Borg och Kathrin Wikström

I slutet på januari började Magnus Borg som kommunikatör hos oss på PiteEnergi, han kommer att ingå i vårt team för marknadsföring tillsammans med Kathrin Wikström och Björn Lavander. Magnus kommer även att ansvara för kommunikationen hos våra systerbolag PNF samt Piteå Port & Hub och han kommer närmast från uppdraget som kommunikatör på Piteå församling, där han arbetat både strategiskt och operativt.

Magnus är utbildad inom media- och kommunikationsvetenskap och har tidigare arbetslivserfarenhet som medialärare och även som reporter på Piteå-Tidningen.
Magnus beskriver sig själv som en patriotisk Pitebo som brinner för att vara en del av något större och nu får han möjlighet att bidra till att utveckla kommunikationen hos oss, PNF och Piteå Port & Hub.

– Jag är stolt och glad över att ha fått detta förtroende. Mitt intresse för kommunikation grundar sig i min nyfikenhet på människor och hur man kan anpassa budskap för att på bästa sätt nå fram till mottagaren. I den här rollen får jag arbeta i flera av de betydelsefulla kommunföretagen och vara med och försöka göra Piteå till en ännu bättre plats både att leva på och att besöka, vilket känns fantastiskt bra, säger Magnus Borg.

Varmt välkommen till oss Magnus!

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig