Hoppa till innehållet
Publicerad: 17 maj, 2021

Jonathan gör sin praktik på vår marknadsavdelning

Jonathan Mäki praktiserar på distans
Jonathan praktiserar på distans.

Jonathan Mäki går Yrkesakademins utbildning Marketing Automation Specialist och gör nu sin praktik hos oss på marknadsavdelningen. Marketing Automation är ett begrepp som innebär automatiserad och riktad marknadsföring baserad på kundens beteende.

Kort och gott så handlar det om automatiserad och riktad marknadsföring baserat på kundens, eller den potentiella kundens, beteende i företagets kanaler. På det sättet har man chans att nå ut med rätt information till rätt person, vid rätt tillfälle och genom rätt kanaler.

Det är viktigt att skapa möjligheter för framtida medarbetare och att ta emot och handleda praktikanter bidrar med inspiration, idéer och ny kunskap samtidigt som vi får dela med oss av våra erfarenheter. Vi jobbar för att praktiktiden ska bli så lärorik och spännande som möjligt och ge en bra bild av hur det är att jobba hos oss.

– Det är såklart utmanande att ha en praktikant när vi alla jobbar hemifrån och inte är på kontoret. Men det har funkat över förväntan att jobba på distans, säger Kathrin Wikström kommunikatör och handledare till Jonathan.

– Jag har fått möjligheten att sitta med digitalt på flertalet möten med alla möjliga härliga människor under min praktikperiod. Mitt intryck är verkligen att det är ett glatt gäng som mer än gärna har kul och utvecklas tillsammans, säger Jonathan.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig