Hoppa till innehållet
Publicerad: 27 april, 2021

Internationella arbetsmiljödagen

Bild uppifrån en elstolpe

I dag den 28 april uppmärksammas den Internationella Arbetsmiljödagen för att främja säkra, hälsosamma och hållbara arbetsplatser. Våra medarbetare är betydelsefulla i vår verksamhet och vårt viktigaste fokus när det gäller en säker och hälsosam arbetsmiljö.

På PiteEnergi jobbar vi aktivt med arbetsmiljöfrågor dagligen och tycker att arbetsmiljödagen är ett bra tillfälle att bli påmind om hur viktigt det är att reflektera och tänka på hur var och en av oss kan bidra till en säker arbetsmiljö.

Inom vår bransch är säkerhetsarbete av yttersta vikt. Det krävs kompetens, rutiner, rätt skyddsutrustning och rätt beteende när det handlar om att hantera anläggningar för högspänning, tryck och värme. Därför är det viktigt med att jobba förebyggande och ha ett systematiskt arbetsmiljöarbete där alla hjälps åt, det bygger vår säkerhetskultur och tryggar vår arbetsmiljö.

En annan viktig och stor del av vår arbetsmiljö är att vi visar omtanke om varandra. Det vill säga kollegor, samarbetspartners, kunder och allmänhet. Hållbara, säkra och hälsofrämjande arbetssätt är viktigt för oss och även för driftssäkerheten i den samhällsinfrastruktur vi arbetar med.

-Vi äger alla ansvaret för en god och säker arbetsmiljö. Att vi arbetar aktivt tillsammans mot en hållbar och bra arbetsmiljö är något som vi alla sedan får ta del av. Att vi på PiteEnergi har över 1000 dagar utan olycksfall utan frånvaro är något som är värt att lyfta och känna stolthet över, säger Stefan Tengman, huvudskyddsombud på PiteEnergi.

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-17.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig