Hoppa till innehållet
Publicerad: 24 mars, 2023

Great Place to Work® utser PiteEnergi till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023

Jörgen Andersson-Strand och Linda Larsson i Lunchrummet på PiteEnergi
Jörgen Andersson Strand, VD och Linda Larsson, HR-chef

PiteEnergi tar plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ inom kategorin mellanstora organisationer med 50-499 anställda. Bakom utnämningen står Great Place to Work®, som årligen genomför Sveriges största medarbetarundersökning.

Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, som utförs av Great Place To Work®.

– Efter en noggrann granskning av PiteEnergis resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse PiteEnergi till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023. PiteEnergi är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap, säger Jeanette Bergvall, VD Great Place to Work®.

Om man är stolt över företaget och trivs på sin arbetsplats är man oftast också mer motiverad att göra det lilla extra för kunder och samarbetspartners.

– Det här betyder väldigt mycket för oss, eftersom det tydligt bevisar att vi gör rätt saker. En öppen kultur med högt i tak, där alla känner tillit och förtroende för sina kollegor. Det här är ett fint bevis på den stolthet och den gemenskap som finns hos oss, säger Linda Larsson, HR-chef.

Vår strävan är hela tiden att PiteEnergi ska vara en arbetsplats som man trivs på och vi arbetar ständigt med att bygga en stark och positiv arbetsplatskultur. Det är otroligt viktigt att medarbetarna känner sig betydelsefulla och mår bra. Samtidigt är det minst lika betydelsefullt för att lyckas rekrytera nya kompetenta medarbetare.

– På PiteEnergi är medarbetarna och den kultur vi byggt upp oerhört viktig. Jag är stolt och glad över att vi återigen placerar oss på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Jag ser det som ett fint kvitto på hur vi tillsammans har lyckats bibehålla och till och med öka vårt höga förtroende och engagemang, säger Jörgen Andersson-Strand, VD PiteEnergi.

Klicka här för att se hela listan med Sveriges 25 bästa arbetsplatser
https://www.greatplacetowork.se/listor/sveriges-baesta-arbetsplatser-2023

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023
Great Place to Work® har undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder, däribland Sverige. Sveriges Bästa Arbetsplatser bygger på resultatet från tusentals medarbetarenkäter i landet, där medarbetare konfidentiellt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Sådant som Great Place To Works trettioåriga forskning visar är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser, som är lönsamma och gynnsamma för människor och samhällen.
Respondenterna har tagit ställning till 61 påståenden som sammantaget mäter hur väl organisationerna presterar inom dessa avgörande områden.

De 55 organisationer i Sverige som fått högst betyg rankas som Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och får använda benämningen under 12 månader.

Om Great Place to Work®
Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.
Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.
Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder. Följ Great Place To Work på LinkedIn, Facebook och Instagram eller besök greatplacetowork.se och anmäl dig till nyhetsbrevet för att få veta mer.

För mer info om Great Place To Work, kontakta
Jeanette Bergvall, vd, jeanette.bergvall@greatplacetowork.com
Emma N Stara, marknadsansvarig

 

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig