Hoppa till innehållet
Publicerad: 11 januari, 2023

Ny elnätschef

Jörgen Andersson-Strand, VD och Fredrik Alm ny elnätschef

Vi levererar el till piteborna 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet och vi investerar för en hållbar framtid där alltmer elektrifieras. Det är ett ständigt pågående arbete som vår nye elnätschef Fredrik Alm nu ser fram emot att leda.

Vi hälsar vår nya elnätschef Fredrik Alm välkommen till oss på PiteEnergi. Fredrik har en gedigen erfarenhet som chef och ledare på olika nivåer inom datakommunikations- och telekommunikationsbranschen från både Telia och Ericsson. Han kommer nu senast från Region Norrbotten där han varit biträdande verksamhetschef på laboratoriemedicin.

– Det känns väldigt spännande att få möjligheten att arbeta tillsammans i en organisation som lyckats både med att uppfylla kundernas förväntningar med toppbetyg och vara en arbetsplats där personalen trivs och utvecklas. Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare och att ta mig an uppdraget att leda avdelningen elnät vidare i en mycket intressant framtid, för elbranschen och PiteEnergi, säger Fredrik Alm.

– Vi är bara i början av energi- och klimatomställningen och det krävs att vi jobbar tillsammans för att nå en hållbar framtid. Fredrik är en engagerad person med båda fötterna på jorden och jag är säker på att han kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till PiteEnergi. Vi är glada att ha honom här, säger Jörgen Andersson-Strand, VD på PiteEnergi.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig