Hoppa till innehållet
Publicerad: 12 februari, 2020

Examensarbete på PiteEnergi

Sofia Viksten (har själv gjort sitt examensarbete på PiteEnergi och är nu anställd) är handledare till Sandra Öman som gör sitt examensarbete på avdelningen Värme & Kyla

Vi på PiteEnergi brinner för hållbar utveckling och att utvecklas. Att göra examensarbete hos oss är en bra möjlighet för studenter att få en inblick i vår verksamhet och samtidigt lära känna oss som företag bättre. Vi behöver innovativa och nytänkande medarbetare som tror på en ljus framtid och kommer med nya lösningar på de energiutmaningar som vi står för i framtiden.

Att skriva sitt examensarbete hos PiteEnergi innebär att man bidrar till nytänkande och utveckling inom företaget och samtidigt får med sig värdefulla insikter och erfarenheter om hur vårt företag fungerar. Det ger en god inblick i verksamheten och man får jobba tillsammans med våra engagerade medarbetare.

– Vi uppskattar när studenter vill skriva sitt examensarbete hos oss. Vi ser det som ett utmärkt tillfälle att lära känna driftiga studenter som är intresserade av vårt verksamhetsområde, säger Daniel Eriksson chef Värme & Kyla.

Sandra Öman som går sista året på utbildningen Hållbar Energiteknik på Luleå Tekniska Universitet gör sitt examensarbete här hos oss på avdelningen Värme & Kyla under våren. Hennes examensarbete kommer att behandla en värmeväxlarlösning för värmelagring i bergrum. Sandra kommer att få stöd och handledning av Sofia Viksten som numera är anställd efter att själv ha gjort sitt examensarbete under 2018 på PiteEnergi.

Så här säger Sofia:
– Det som gjorde mitt examensarbete extra intressant var att det var ett verkligt projekt som jag nu i efterhand haft möjlighet att arbeta vidare med. Sen ledde ju arbetet till en anställning och det kändes extra roligt, för min bild av företaget var väldigt positiv med god gemenskap och jag hade en bra inblick i verksamheten. Och nu får jag själv vara handledare för Sandra, det känns jättekul.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig