Hoppa till innehållet
Publicerad: 23 november, 2020

Återigen certifierade som ett ”Great Place to Work”

PiteEnergi huset med händer som formar ett hjärta
För fjärde året i rad blir vi certifierade som ett "Great place to Work"

Vi har för fjärde året i rad blivit certifierade genom Great Place to Work® som en utmärkt arbetsplats. Med ett resultat som visar att, allt sammantaget skulle 96% av våra medarbetare säga att vi är en mycket bra arbetsplats. Att få certifieringen ännu en gång känns enormt roligt och det det ger oss ett kvitto på att vi tillsammans med våra medarbetare har lyckats skapa en arbetsplats med gemenskap som präglas av omtänksamhet.

Som grund för certifieringen ligger en medarbetarundersökning och en kulturinventering som tillsammans beskriver ”ett great place to work” från både medarbetarnas och ledarnas perspektiv det vill säga både den struktur som redan finns på arbetsplatsen och upplevelsen av den. Att våra medarbetare trivs, mår bra och får bästa möjlighet att göra ett bra arbete är en förutsättning för att vi ska kunna möta de krav och förväntningar som våra kunder ställer på oss. Medarbetarundersökningen ger oss en tydlig bild över vad våra medarbetare tycker är bra och vad som behöver förbättras. Det ger oss möjlighet att fortsätta satsa på rätt saker.

Vår strävan är hela tiden att PiteEnergi ska vara en arbetsplats som man trivs på och att våra medarbetare tycker om att komma till jobbet varje dag. Det är otroligt viktigt att medarbetarna känner sig betydelsefulla och mår bra för att de ska stanna kvar. Samtidigt är det minst lika betydelsefullt för att lyckas rekrytera nya kompetenta medarbetare.

– Vi är enormt stolta och glada över att för fjärde året i rad få certifieringen. Engagerade medarbetare är vår allra viktigaste tillgång och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra oss så att våra medarbetare ska fortsätta att trivas, de är som sagt vår viktigaste resurs och vår framtid, säger Linda Larsson, Chef HR

Om certifieringen

Alltfler företag och organisationer inser konkurrensfördelarna med vara en god arbetsgivare. Great Place to Works arbetsplatsstudie, baserad på över 30 års forskning och analys, är ett effektivt verktyg för de organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats.

”Great Place to Work® certifiering är den första och hittills enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats. Detta baseras på mer än 25 års empirisk forskning och analys, samt miljontals medarbetarundersökningar i 50 länder. Utvärderingen är gjord av en neutral utomstående part, vilket säkerställer ett oberoende i utvärderingen. Årlig revision och utvärdering säkerställer att resultaten bibehålls. Företagets organisations-och ledaraktiviteter utvärderas i en Culture Audit®, samt genom en omfattande undersökning av medarbetarnas upplevelse av tillit, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen i medarbetarundersökningen Trust Index®. För att uppnå en certifiering måste nivån på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna vara i linje med eller överstiga den internationella nivån för godkänd certifiering.”

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig