Hoppa till innehållet
Publicerad: 20 januari, 2020

Daniel Fåhraeus lämnar posten som VD

Efter 12 år som VD på PiteEnergi lämnar Daniel Fåhraeus vd-posten i april och blir skidförbundets nya längdchef.

Så här säger Daniel:
– Jag är oerhört stolt och tacksam för den tid jag haft på PiteEnergi. Tacksam för att ha fått lära känna och jobba tillsammans med alla fantastiska och engagerade medarbetare. Ni har ständigt överträffat både våra egna och andras förväntningar på vårt företag, år efter år! Jag har lärt mig mycket och jag är övertygad om att ni alla kommer att fortsätta att utveckla PiteEnergi genom att TILLSAMMANS arbeta för ett ännu bättre företag.
– Jag vill tacka styrelsen för samarbetet och det stora förtroende som jag har fått, det har varit en lärorik period med många beslut under åren. Vill också passa på att tacka mina kollegor inom Pikab, vårt utbyte har varit utvecklande för mig och PiteEnergi.
– Det är med sorg i hjärtat jag lämnar PiteEnergi men också med stolthet och glädje att vi tillsammans fått företaget att fungera så fantastiskt bra.

Stort Tack till alla PiteEnergiare och lika stort lycka till!

Vi önskar Daniel Fåhraeus all lycka och hoppas att han får en fantastisk resa på skidförbundet, säger Lars-Olof Pettersson, styrelseordförande för PiteEnergi. Vi kommer nu att inleda en rekryteringsprocess av en ny vd. Daniel kommer att fortsätta som vd fram till mitten av april 2020.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig