Vi är norrbottens friskaste företag

Johan Engström, Regionschef på Feelgood, Stefan Tengman skyddsombud, Linda Larsson Chef HR och Daniel Fåhraeus, VD

Vi har blivit utsedda till norrbottens friskaste företag och går nu vidare som en av totalt sju nominerade i landet till att vinna utmärkelsen Sveriges Friskaste Företag 2018. Tävlingen har varit öppen för alla företag i Sverige, totalt har drygt 160 företag runt om i landet deltagit.

"PiteEnergi nominerades av ett av våra skyddsombud, vilket är extra glädjande och visar att vår organisation ser positivt på vårt mångåriga fokus att skapa en arbetsplats baserad på god hälsa, tillit, glädje och stolthet. Forskning visar tydligt att dessa komponenter är bärande för att skapa effektiva och lönsamma företag. Vi är fantastiskt stolta över att ha fått utmärkelsen Norrbottens läns friskaste företag, det ger oss ännu mer energi att fortsätta utveckla oss som arbetsgivare, säger Linda Larsson, HR chef PiteEnergi."

Lyssna på reportaget på P4 Norrbotten (börjar ca 03:03:00 in i ljudklippet)

Om utmärkelsen
Priset, som delas ut för andra året i rad, går till det företag som lyckats allra bäst med att skapa en frisk och välmående arbetsplats. Bakom initiativet står hälsoföretaget Feelgood samt en jury bestående av experter inom arbetsmiljö och hälsa. Vinnaren presenteras i mars 2019.

Senast uppdaterad: 7 januari, 2019
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla alla vardagar kl 7.00-17.00

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor