Hoppa till innehållet

Smart Fjärrvärme

Med vår nya tjänst Smart Fjärrvärme kan du som fjärrvärmekund enkelt planera, styra och anpassa värmen i ditt hem direkt med din mobiltelefon. I vår app får du full kontroll och kan enkelt välja önskad temperatur, oavsett var du befinner dig. Ännu bättre komfort, jämnare inomhusklimat och möjlighet till energibesparingar. Snacka om smart!

I Piteå värms det centrala fjärrvärmenätet till 99% av restvärme från lokala industrin, ett mycket bra alternativ för miljön helt enkelt. Kompletterat med vår tjänst Smart Fjärrvärme blir det ännu bättre.

Du får full kontroll över din uppvärmning. Via vår app ställer du enkelt in den temperatur du vill ha hemma, sänker den när du är bortrest och kan följa din energianvändning över tid. Det gör att du kan optimera din energianvändning och ger dig helt nya möjligheter till effektivare energianvändning, bättre inomhusklimat och minskade kostnader.

Fördelar med tjänsten Smart Fjärrvärme

  • Du kan hela tiden planera och styra husets värme direkt i vår app
  • Ökad trygghet tack vare bättre kontroll över din fjärrvärme
  • Möjligheter till effektivare energianvändning och minskade kostnader
  • Bättre komfort genom adaptiv värmekurva
  • Möjlighet att koppla på fler funktioner och tjänster
  • Kontinuerlig loggning av mätvärden i din anläggning
  • Möjlighet till felsökning och felavhjälpning på distans

Vad kostar det att skaffa Smart Fjärrvärme?
Smart Fjärrvärme kostar från 13 750 kr. I priset ingår en inomhusgivare, vill du följa hur varmt det är i ytterligare utrymmen i ditt hem kan du beställa extra givare för 750 kr styck.

Vad behöver jag för att skaffa tjänsten Smart Fjärrvärme?
Om du har en fjärrvärmecentral som är från 2008 eller nyare, så har du möjlighet att uppgradera din anläggning så att den blir fullt kompatibel med tjänsten Smart Fjärrvärme. Det gör du till en engångskostnad av 13 750 kr. Har du en fjärrvärmecentral som är äldre än från 2008, så behöver du byta till en ny smart central.

Beställning - Smart Fjärrvärme

Här beställer du Smart Fjärrvärme, en tjänst som antingen kräver byte eller uppgradering av din fjärrvärmeanläggning. Efter genomförd beställning så kommer vi att kontakta dig. Samtliga priser anges inklusive moms.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer