Anslut till fjärrvärme

Med fjärrvärme som värmekälla får du en trygg leverans av värme medan vi tar hand om drift, service och underhåll. Gör det bekvämt och tryggt för dig genom att ansluta din fastighet till fjärrvärme. Vi ansluter både villor och flerfamiljshus.

Om din fastighet ligger i anslutning till nätet är förutsättningarna goda för att en fjärrvärmeanslutning ska vara möjlig. Även villor i områden där fjärrvärme inte finns idag kan vara aktuella, men då krävs det oftast att flera grannar ansluter sina hus samtidigt. Kontakta oss gärna för att prata mer om just dina förutsättningar. Vi lämnar gärna en offert som kan hjälpa dig till beslut om du vill göra en beställning. Det är självklart kostnadsfritt att skicka en intresseanmälan och du binder dig inte till något.

När fjärrvärme finns i ditt område
Om det finns fjärrvärme i gatan utanför ditt hus är det oftast enkelt att ansluta fastigheten till fjärrvärmenätet. Vi gräver då ner fjärrvärmerör från de befintliga rören i gatan fram till din fastighet. Om fjärrvärme finns i området men några hus bort och större grävjobb krävs för att nå fram till din tomtgräns är det bästa och billigaste sättet oftast att prata ihop sig med grannarna och samordna anslutningen.

När fjärrvärme inte finns i ditt område
Om du bor i ett område som inte är anslutet till fjärrvärmenätet idag, kan en anslutning ändå vara möjlig förutsatt att flera av dina grannar ansluter sina hus samtidigt. Vi gör alltid en bedömning om projektet är genomförbart när det finns ett stort intresse i ett område. Om du däremot bor långt från fjärrvärmenätet och/eller har långt till närmsta granne är fjärrvärme oftast inte att rekommendera.

 

 

Dina uppgifter

Anmäl ditt intresse för anslutning till fjärrvärme i Piteå. Vi sparar din intresseanmälan och använder den som underlag för framtida utbyggnadsplaner.

arrow

Så fungerar fjärrvärme

Anslut dig till fjärrvärme – Så här går det till

Tryggt, miljövänligt och bekvämt med fjärrvärme.

arrow

Hållbart samarbete

Dela  Share on facebook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din mejladress på länken nedan.
Anmäl dig
Driftinfo:
Oplanerat elavbrott berör Kägelbanevägen, Storforsvägen