Hoppa till innehållet
Publicerad: 4 februari, 2020

Framtid Pite och visionen om Sveriges bästa idrottsrörelse!

För oss på PiteEnergi var beslutet att vara en del av Framtid Pite enkelt. Att kunna ge tillbaka och möjliggöra en aktiv fritid för kommande generationers idrottande barn och ungdomar är helt enligt våra värderingar.

På våren 2011 satte vi oss ner tillsammans med Sparbanken Nord, Piteå Tidningen och Kultur & Fritid för att diskutera hur vi skulle kunna bidra till en fortsatt samhällsutveckling inom ett av Piteås viktigaste områden, vårt föreningsliv. Beslut om att involvera föreningslivet i dialogen fattades och gemensamt växte idén fram, om en föreningsallians med syfte att uppmuntra samverkan och utveckling bland föreningarna. Sedan dess har Framtid Pite genomfört flertalet utbildningar och föreläsningar inom aktuella områden som psykisk ohälsa, ledarskap och prestationspsykologi för kommunens föreningsliv och våra ideellt arbetande föreningsmänniskor. Flertalet föreningar har genomfört vår kvalitetsmärkning för barn- och ungdomsverksamhet och certifierats som Trygg & Säker förening.

Arbetet med att uppnå vår vision fortsätter och planering av aktiviteter pågår löpande. Vill du veta mer kan du följa Framtid Pite på facebook eller läs mer på webben framtidpite.se

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig