Hoppa till innehållet

Kul att du är intresserad av oss

Vi är cirka 100 medarbetare med olika yrkesroller. Driftingenjörer, distributionselektriker, flera olika typer av tekniker, projektledare, personalutvecklare, kommunikatörer, kundansvariga, redovisningsekonomer och mycket mer.

Vi är en flexibel och spännande arbetsplats. Vi satsar på arbetsmiljön, där vi verkligen värnar om balans mellan arbete och fritid. Våra värdegrunder ”omtänksamhet, kundnytta och hållbarhet” ligger oss varmt om hjärtat och är vår utgångspunkt i vår utveckling som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med att inspirera alla medarbetare till ett friskare och hälsosammare liv och har därför förmånliga villkor och fokus på friskvård.

2018 blev vi för andra året i rad certifierade av Great place to work, med ett resultat som visar att hela 96% av våra medarbetare beskriver PiteEnergi som en mycket bra arbetsplats. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Du kan även förvänta dig engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att lämna din intresseanmälan.

Nya Mina sidor

Med mina sidor får du koll på din användning.
Till mina sidor
Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin
Driftinfo:
Driftstörning fjärrvärme