Hoppa till innehållet
Publicerad: 6 mars, 2023

Vi presenterar: 2022 års Hållbarhetsredovisning

Hållbarhetsarbetet är en viktig del av vårt dagliga arbete. I den nya redovisningen kan du läsa om hur vi arbetar i linje med de globala målen (Agenda 2030) och hur vi kontinuerligt arbetar med miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.
– Våra verksamheter påverkar hållbarhetsområdena på många sätt. Därför har vi ett ansvar både mot oss själva och kommande generationer, säger Daniel Eriksson, hållbarhetsansvarig på PiteEnergi.

Allt vi gör utgår från en omsorg om vår närmiljö, människorna och verksamheterna i regionen. Förutom omtänksamhet och kundnytta är hållbarhet en av våra tre värderingar.

För att nå FN:s globala hållbarhetsmål behöver vi alla bidra. Som energibolag har PiteEnergi en unik position och goda förutsättningar för att bidra till en hållbar utveckling för många målgrupper.
– Hållbarhet är en del av vår värdegrund och vi arbetar därför brett med alltifrån att bidra till en bra miljö för piteborna, till att våra medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv, säger Daniel Eriksson.

I vår hållbarhetsredovisning beskriver vi hur vi arbetar med hållbarhet ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv och ger en tydlig och transparent bild av vårt hållbarhetsarbete.
– Vi strävar hela tiden efter att bli bättre på att förstå vår påverkan och hur vi bäst kan bidra till en hållbar utveckling, avslutar Daniel Eriksson.

Läs hållbarhetsredovisningen här (länk till pdf)

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Ladda ner vår app

Med vår app vill vi göra det enklare för dig att hålla koll på din energianvändning, ge dig möjlighet att göra smarta och medvetna val så du kan spara energi och sänka dina kostnader.
Läs mer