Hoppa till innehållet
Publicerad: 7 september, 2023

Seniordagen lockade flera hundra besökare

Camilla Söderqvist, koordinator på PiteEnergi. "Jag känner mig glad och tacksam över samarbetet med föreningarna och att arrangemanget blev så lyckat."
Besökare minglade i PiteEnergi Arena och tog del av användbara tips.
Välbesökt och uppskattat. Flera hundra besökare kom till PiteEnergi Arena för Seniordagen.

Seniordagen är en mindre mässa för Piteås seniorer. Mingel, fika, tips och aktiviteter stod på programmet när flera hundra besökte PiteEnergi Arena. Temat för dagen var Aktiv fritid, en inriktning som märktes tydligt bland utställarna som berättade om allt ifrån sportaktiviteter till studiecirklar.

Onsdag 6 september bjöd PiteEnergi tillsammans med några av Piteås pensionärsorganisationer in till Seniordag i PiteEnergi Arena. Dagen är menad att inspirera seniorer till social samvaro, motion och återhämtning.

Att skapa aktiviteter som ger mervärde för Piteborna är viktigt för PiteEnergi.
– Vi arrangerar seniordagen tillsammans med pensionärsorganisationerna i Piteå. De bidrar stort till programmet, med önskemål och idéer. Jag känner mig glad och tacksam över samarbetet och att dagen blev så lyckad, säger Camilla Söderqvist, koordinator på PiteEnergi.

Flera olika utställare inom hälsa och aktiv fritid fanns på plats för att ge användbara tips för vardagen. PiteEnergis kundservice hjälpte besökare med rådgivning och visade även den uppdaterade layouten av PiteEnergis app. Besökare kunde även ta del av bokrekommendationer och inspiration till yoga, orientering, boule och hälsokost.

Dagen arrangerades tillsammans med SPF Häggen, SPF Rönnen, Piteå PRO och SKPF.

Tack alla som deltog!

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar kl. 7.00-16.00

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från PiteEnergi,
registrera din e-postadress på länken nedan.
Anmäl dig