Vi vill hjälpa ditt företag att bli ännu smartare

Tänk dig att du skulle få viktig information om din fastighet eller verksamhet precis när du behöver den. Föreställ dig att du dessutom får larm när något avviker från det normala och du får möjlighet att vidta åtgärder innan varken omfattande skador eller kostnader uppstår. Låter det intressant?

Med hjälp av sensorer och våra kommunikationsnät är det enkelt och hållbart att ha koll på dina fastigheter, din utrustning eller din verksamhet när du behöver det. Det kan vara temperaturen, fuktnivån eller luftkvalitén i dina fastigheter, fyllnadsgraden i dina behållare på lagret eller positionen och funktionaliteten på din utrustning.

Tekniken
Vi har kompletterat vårt fibernät med ett smart sensornät. Tekniken som är trådlös kallas LoRaWAN och är en standardiserad teknik som kännetecknas av lång räckvidd, låg energiförbrukning med hög säkerhet för trygg dataöverföring. Sensorerna drivs av batterier och fungerar trådlöst, vilket möjliggör både enkel installation och koll på läget även där tillgång till el saknas.

Utvecklingen av sensorerna har gått snabbt och idag sätter endast fantasin gränserna för vad man kan mäta. Mätvärden och information om lokaler, utrustning, positioner eller platser är idag vanligt förekommande.

Tekniken har snabbt blivit den ledande tekniken för Internet of Things (IoT) över hela världen och är en viktig möjliggörare i tjänsteutvecklingen för det smarta samhället. Redan nu finns den i hela Piteå kommun.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ditt företag en helhetslösning utifrån era behov. Vi kan hjälpa till med allt från rådgivning och rekommendation, inköp och installation av sensorerna till presentation av data.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om hur du kan göra ditt företag ännu smartare, gör en intresseanmälan nedan eller kontakta oss så berättar vi mer!

Senast uppdaterad: 15 september, 2020

Dina uppgifter

Jag är intresserad av sensorer/Lora och vill bli kontaktad.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Nyhetsbrev för företag

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för företag.
Anmäl dig
Driftinfo:
Oplanerat elavbrott berör Kägelbanevägen, Storforsvägen