Hoppa till innehållet
Publicerad: 3 april, 2018

Hållbar energi från solen

Att installera egna solpaneler är en investering som både företaget och miljön har mycket att vinna på. Solens energi ger egen klimatsmart el, lägre elkostnader och ni är även med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Solljus är gratis och tar aldrig slut det är en oändlig energikälla som skiner på oss varje dag. Solceller omvandlar solljus direkt till el i form av likström och kan installeras var som helst där solen skiner. Att installera solceller är en långsiktig investering. När inköps- och installationskostnaden för solpanelerna är betald så är elproduktionen i princip gratis. När solen skiner producerar ni egen el. När solen inte skiner köper ni el via ert elbolag, precis som vanligt, och om anläggningen producerar mer el än ni behöver så finns möjlighet att sälja tillbaka den till oss.

Strålande förutsättningar
I Sverige har vi bra solförhållanden och i Piteå har vi särskilt gynnsamma väderförutsättningar för solcellsproduktion enligt forskning. Norra polcirkeln är jordens ljusaste plats med ca. 7 dygn mer dagsljus jämfört med ekvatorn.

Kontakta oss eller fyll i detta formulär om ert företag är intresserade av en egen anläggning.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor