Hoppa till innehållet

Producera egen el med solceller

Solceller på stort tak i solljus

Omvandla solljus till förnybar el med solceller på taket och bli er egen solelsproducent. Vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just era förutsättningar.

Solens energi ger egen klimatsmart el, en lägre elkostnad och du bidrar samtidigt till en hållbar framtid. En solcellsanläggning är i stort sett självgående, helt underhållsfri och kräver minimalt med skötsel.

Om ert tak är vänt mot söder har ni goda förutsättningar men det går att montera solpaneler, nästan oavsett hur taket ser ut. Taklutningen kan göra en viss skillnad på hur stor effekt ni kan få ut, 45 grader är optimalt för bästa effekt.  Innan ni installerar solceller bör ni kontrollera om det krävs bygglov för er fastighet.

PiteEnergi samarbetar med Kraftpojkarna, en av de största grossisterna inom solenergi som levererar solceller av hög kvalitet från välkända tillverkare med riktigt generösa garantier. De i sin tur anlitar lokala montörer. Det är viktigt att ni som kunder väljer en trygg leverantör vid installationen.

Eftersom varje fastighet är unik finns inga givna kalkyler. Men vi hjälper gärna till att ta fram en kalkyl som är baserad på just ert företags förutsättningar.

Utöver att sänka era elkostnader med en solcellsanläggning, kan ni komplettera med solcellsbatterier för ännu fler fördelar.

Läs mer om våra solcellsbatterier här.

Intresseanmälan Solceller

Jag är intresserad av solceller och/eller batterilagring och vill veta mer. Jag godkänner att PiteEnergi kontaktar mig med hjälp av de uppgifter jag fyller i nedan.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor