Vill du köpa laddbox?

Vi hjälper dig med din laddbox, installerat och klart.

Laddboxen är anpassad för både elbilar och hybrider, laddar snabbare än med ett vanligt eluttag, kommunicerar över wifi och går att styra via en app. I vårt paketerbjudande ingår laddboxen och standardinstallation. Laddboxen kan installeras både inne i garage och utomhus och innehåller:

I paketet ingår även installation av laddboxen med behörig elektriker. 5 meter installationskabel, 1 st personskyddsautomat (kombinerad automatsäkring och jordfelsbrytare), arbets- och resekostnad (inom Piteå kommun), inkoppling i båda ändar. Priset förutsätter att det finns utrymme för tillkommande belastning (1 st 3 fas säkringsgrupp) i befintlig elanläggning, att utrymmet där kabel ska dras är fritt, att ledig eller plats för ny gruppsäkring finns i elcentral. Tillkommande kostnader för installationsmaterial utöver standardinstallationen debiteras enligt gällande prislista. Övrigt enligt offert. Kunden ansvarar själv för eventuell uppkoppling av laddboxen till trådlöst nätverk, instruktioner för detta finns med i laddboxen.

Prisexempel GARO laddbox 17 000 kr inkl. moms.

Vi kan även erbjuda andra modeller/märken av laddboxar, kontakta oss för mer information.

Bostadsrättsföreningar och företag har idag möjlighet att söka stöd genom klimatklivet för att installera laddplatser för elfordon.

 

Senast uppdaterad: 7 juni, 2018
Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor