Hoppa till innehållet

Ladda snabbt och säkert

Vill du erbjuda dina kunder eller hyresgäster laddning till elbilar eller hybridbilar? Vi hjälper dig hela vägen.

Elbilsmarknaden växer med stormsteg och det blir mer och mer aktuellt att kunna ladda elbilarna på ett snabbt och säkert sätt. Gör det smidigt för dina anställda eller dina hyresgäster genom att ge dem möjlighet att ladda bilen på jobbet eller hemma i garaget. En laddbox är speciellt utformad för laddbara fordon och möjliggör därför laddning med en högre strömstyrka än ett vanligt eluttag. Laddningen går på så sätt snabbare och är också ett säkert alternativ då boxen kommunicerar med fordonet och automatiskt stänger av om något skulle gå fel.

Intresseanmälan laddbox

I dagsläget har både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag möjlighet att söka stöd för att installera laddplatser för elfordon. Kontakta oss eller läs mer om det här, på naturvårdsverkets hemsida.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor