Hoppa till innehållet
Publicerad: 27 mars, 2018

Ladda snabbt och säkert

Vill du erbjuda dina kunder eller hyresgäster laddning till elbilar eller hybridbilar? Vi hjälper dig hela vägen.

Elbilsmarknaden växer med stormsteg och det blir mer och mer aktuellt att kunna ladda elbilarna på ett snabbt och säkert sätt. Gör det smidigt för dina anställda eller dina hyresgäster genom att ge dem möjlighet att ladda bilen på jobbet eller hemma i garaget. En laddbox är speciellt utformad för laddbara fordon och möjliggör därför laddning med en högre strömstyrka än ett vanligt eluttag. Laddningen går på så sätt snabbare och är också ett säkert alternativ då boxen kommunicerar med fordonet och automatiskt stänger av om något skulle gå fel.

Intresseanmälan laddbox

I dagsläget har både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag möjlighet att söka stöd för att installera laddplatser för elfordon. Kontakta oss eller läs mer om det här, på naturvårdsverkets hemsida.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, bästa värmelösningen och den snabbaste kommunikationslösningen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Share on facebook

Nya Mina sidor

Med Mina sidor tar du enkelt kontroll över din energianvändning. Logga in på Mina sidor och se mer detaljerad energistatistik för både din el och fjärrvärme.
Till mina sidor