Hoppa till innehållet
Publicerad: 9 mars, 2023

Framtidssäkrad laddning

Genom att erbjuda laddning till medarbetare, boende och besökare har ni möjlighet att bidra till en hållbar infrastruktur. En framtidssäker investering – för er och för klimatet.

Vi erbjuder en bekväm och säker lösning för elbilsladdning helt anpassad efter just era förutsättningar och behov. Vi hjälper er hela vägen och skapar en lösning som ni kan växa med när laddbehovet ökar.

Framtidssäkrad och förberedd laddning
Våra laddare är förberedda för ISO 15118 vilket öppnar upp för en rad möjligheter för morgondagens elbilar. I framtiden kommer bilen inte bara vara ett färdmedel utan även fungera som energilager och då behöver man en laddstation som möjliggör denna teknik. Med våra laddlösningar får ni full kontroll och möjlighet till lastbalansering, schemaläggning och betallösning.

Möjlighet till investeringsstöd
Som företag och bostadsrättsförening kan du söka stöd för installation av laddstation som används av er. Läs mer på Naturvårdsverket

 

 

 

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor