Hoppa till innehållet

Hållbar uppvärmning med fjärrvärme

Gågatan i Piteå värms och tinas vintertid med fjärrvärme

Med fjärrvärme får du en trygg uppvärmningsform, lättskött, stabilt och bekvämt - dessutom är det klimatsmart och sparar på miljön! Tack vare samarbeten med våra lokala industrier värms det stora, centrala fjärrvärmenätet till 99% av återvunnen restvärme medan de lokala smånäten drivs med biobränsle. Tillsammans bidrar vi till en hållbar utveckling i hela regionen.

Fjärrvärmen i Piteå gör livet lite enklare och lite varmare. Vi investerar hela tiden i både utbyggnad och driftsäkerhet. Genom att vi som arbetar med fjärrvärmen finns lokalt och nära dig som kund så har vi korta ledtider vid eventuella problem. Vår ambition är att finnas till hands och om något skulle hända med värmen eller varmvattnet i din fastighet så finns vår beredskapspersonal alltid tillgänglig, dygnet runt året om.

Personalbild Personalbild

Kontakta oss

Våra rådgivare hjälper dig med smartaste elavtalet, rätt värmelösning och den snabbaste uppkopplingen. Du når alla våra rådgivare på telefon 0911-648 00.

Dela  Dela på Facebook Dela på Likedin

Nya Mina sidor

Allt du behöver samlat på ett ställe. Följ energianvändningen, jämför, analysera, ställ larm vid avvikelser och skapa dina egna rapporter.
Till mina sidor