Om cookiesOm webbplatsen

Byggkraft

Byggkraft/Tillfällig anslutning

En tillfällig anslutning används för att få tillgång till el under en begränsad tid för till exempel byggnation och olika evenemang. För att få tillfällig anslutning så behöver du ett så kallat byggskåp med plats för elmätare. Byggskåpet skall placeras i anslutning till PiteEnergis befintliga anläggningar till exempel kabelskåp eller nätstationer.

PiteEnergi har ett antal byggskåp med förmonterade elmätare för uthyrning, men även andra aktörer finns att tillgå. Beställning av tillfällig anläggning sker alltid via en elinstallatör som sänder in en föranmälan till PiteEnergi. Avslut av tillfällig anläggning ring 0911-64800 Kundservice minst tre arbetsdagar i förväg. OBS! ange senaste datum för avslut.

Vi genomför en besiktning av byggskåpet både vid upp- och nedmonteringen.

 

byggkraft_skap

Vad kostar en tillfällig anslutning? 

Säkring Hyra skåp Uppsättning/Nedtagning av skåp
Byggkraft 25 A 40 kr/dygn 1 500 kr
Byggkraft 63 A 40 kr/dygn 1 500 kr
Priser exklusive moms

Vid Byggkraft 80A eller större ombesörjer kunden själv mätarskåp för strömtrafomätning. Arbetskostnad för anslutning tillkommer.

Nätavgift tillkommer enligt ordinarie prislista. Klicka här för prislistan.

Priser förutsätter att elnätet är frambyggt och att det finns tillräcklig kapacitet. I annat fall, kontakta oss på 0911-648 00  för prisuppgift och tidsuppskattning.